Skip to content
Vergroten
  • HKliving Modular Ladekast
1/13
Item 1 of 13

HKliving Modular Ladekast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 3-4 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over HKliving Modular Ladekast

HKliving ladekast Modular is een moderne opbergkast met een Scandinavische uitstraling. De ladekast is voorzien van een stijlvolle houten afwerking en staat op een slank, zwart metalen onderstel. Met maar liefst zes lades biedt deze HKliving kast voldoende opbergruimte voor allerlei verschillende spullen. Naast getoonde uitvoering telt de Modular kastenserie vele andere uitvoeringen.

Bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en laat je adviseren over alle mogelijkheden van de HKliving Modular ladekast.

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1626369
Breedte 100 cm
Hoogte 86 cm
Kleur Bruin
Merk HKliving
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen