Skip to content
Hofstede Raanhuis Cuadro  Roomdivider
Hofstede Raanhuis Cuadro Roomdivider
Vergroten
  • Hofstede Raanhuis Cuadro  Roomdivider
1/2
Item 1 of 2

Hofstede Raanhuis Cuadro Roomdivider

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Hofstede Raanhuis Cuadro Roomdivider

De Cuadro Roomdivider uit de uitgebreide collectie van Hofstede Raanhuis is een unieke uitkomst voor in het interieur. Roomdivider is is volledig naar wens samen te stellen. Kies de indeling, afmetingen, kleuren en verschillende houtsoorten helemaal zelf of laat je adviseren! Hij geeft alle opbergruimte die je nodig hebt en is een unieke afscheiding voor in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een fijne thuiswerkplek, speelhoek of afscheiding tussen woonkamer en keuken. Ga jij voor een heel speels effect of wil je hem heel minimalistisch strak houden? Je stemt hem helemaal af op jouw interieurstijl. Er is ook een mogelijkheid om de roomdivider te verrijken met ingebouwde spots. Cuadro krijgt zo een prachtig moderne, luxe look!

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Cuadro roomdivider uit de collectie van Hofstede Raanhuis nu in onze woonwinkel in Zutphen en Veenendaal. Onze adviseurs vertellen je graag meer.
Hofstede Raanhuis Cuadro  Roomdivider
Hofstede Raanhuis Cuadro  Roomdivider