Skip to content
Hofstede Raanhuis Novembre Vitrinekast
Hofstede Raanhuis Novembre Vitrinekast
Vergroten
  • Hofstede Raanhuis Novembre Vitrinekast
1/4
Item 1 of 4

Hofstede Raanhuis Novembre Vitrinekast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Hofstede Raanhuis Novembre Vitrinekast

Tijdloos en verfijnd: vitrinekast Novembre uit de collectie van Hofstede Raanhuis heeft beide. Niet alleen is vitrinekast Novembre een lust voor het oog, daarnaast biedt de vitrinekast ook voldoende ruimte om je spullen in op te bergen of om je favoriete woonaccessoires in tentoon te stellen. Naast de getoonde uitvoering is vitrinekast Novembre geheel naar wens samen te stellen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal! 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1667185
Breedte 80 cm
Hoogte 221 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Eikenhout
Kleur Zwart, Bruin
Merk Hofstede Raanhuis
Woonstijl Klassiek, Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen