• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Magazinehouder Loge van House doctor bevat een speelse, ronde vorm. Het item is vervaardigd van ijzer en voorzien van een zwarte poedercoating. Loge is tevens verkrijgbaar in de vormen vierkant en driehoekig. Bevestig de houder aan de muur of plaats in de vensterbank!

Kenmerken
Artikelnummer 1554108
Hoogte 20 cm
Kleur Zwart
Materiaal IJzer
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk House Doctor
Aantal
23,-