Skip to content
Household Hardware Lounge Frame
Household Hardware Lounge Frame
Vergroten
  • Household Hardware Lounge Frame
1/5
Item 1 of 5

Household Hardware Lounge Frame

Levertijd: 5-6 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Household Hardware Lounge Frame

Met de metalen loungebank Lounge van Household Hardware geniet je van een heerlijke relaxplek in huis of tuin. Combineer ‘m met de matraskussens uit de collectie en je creëert in een handomdraai een comfortabele lounge. 

Het loungebank frame is verkrijgbaar in diverse afmetingen, evenals de bijpassende kussens. De bank is geverfd en gemoffeld (gebakken op hoge temperatuur) waardoor roestvorming wordt tegen gegaan.

Shop loungebank Lounge van Household Hardware, samen met de bijpassende kussens, nu online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1637972
Breedte 120 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Merk Household Hardware
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer