Skip to content
Household Hardware Lounge Rugkussen
Household Hardware Lounge Rugkussen
Vergroten
  • Household Hardware Lounge Rugkussen
1/6
Item 1 of 6

Household Hardware Lounge Rugkussen

Levertijd: 5-6 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Household Hardware Lounge Rugkussen

Creëer een heerlijke relaxhoek met de loungematrassen van Household Hardware. Dit rugkussen is met de handgemaakt in Marokko en vervaardigd uit een mix van katoen en wol. Combineer het kussen met een bijpassend zitkussen én onderstel om zo een comfortabele lounge te creëren. Naast getoonde uitvoering in de kleur naturel, zijn de kussens verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Shop rugkussen Lounge van Household Hardware, samen met het bijpassende onderstel en zitkussen, nu online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1637983
Breedte 80 cm
Hoogte 30 cm
Diepte 15 cm
Materiaal Stof
Kleur Naturel
Merk Household Hardware
Woonstijl Modern, Retro
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer