gratis verzending vanaf € 500
Household Hardware Tulip Eettafel
Household Hardware Tulip Eettafel
Vergroten
  • Household Hardware Tulip Eettafel
1/4
Item 1 of 4

Household Hardware Tulip Eettafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Household Hardware Tulip Eettafel

Een blikvanger pur sang: eettafel Tulip uit de collectie van Household Hardware. Deze royale ronde tafel springt direct in het oog door zijn unieke trompetvormige onderstel. Het ontwerp is niet alleen een schoonheid voor het interieur, erachter schuilt ook een mooi verhaal. Deze eettafel wordt met de hand vervaardigd uit, veelal gerecycled, polyester door ambachtelijke vaklieden uit Marokko. Doordat de sculptuur van de eettafel in één keer gegoten is, is de tafel naadloos en zijn nergens scherpe randen te bespeuren. 

Naast getoonde uitvoering is eetkamertafel Tulip van Household Hardware verkrijgbaar in een mooi palet van geselecteerde RAL kleuren. Combineer naar hartelust met bijpassende Tulip eetkamerstoelen.

Shop eettafel Tulip van Household Hardware nu online of ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1637964
Diameter 130 cm
Hoogte 72 cm
Vorm Rond
Materiaal Polyester
Kleur Light Ivory
Merk Household Hardware
Woonstijl  Retro
Barcode 8719172769456
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer