• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Met boekenkast Scopia van Hülsta kunt u al uw inrichtingsideeën ontplooien, want u kunt uw eigen kast samen stellen door te spelen met vormen, kleuren, materialen en licht. Scopia kenmerkt zich door de verschillende brede vakken, gesloten fronten en kleurrijke ladebakken. Met de tweeschalige opbouw van elementen, is het mogelijk om voor twee kleuren in de romp te kiezen. De achterwanden en ladenbakjes kunnen in diverse accentkleuren worden uitgevoerd. Scopia heeft een helder & modern design waardoor u rust in uw interieur creëert. De Scopia kast van Hülsta, zoals op de afbeelding is weergegeven, is vervaardigd van gerookt eiken met lak cacao elementen, duifblauwe accenten en oudroze ladenbakjes.

Kenmerken
Artikelnummer 1476244
Kleur Bruin, wit
Materiaal Eiken
Afmeting CA. BxHxD 110,2x210,8x46,2
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Hülsta