• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De flexibele Hülsta Nuria kast biedt enorm veel vrijheid bij het vormgeven en inrichten van de woonruimte door de eindeloze mogelijkheden. Creëer een wandcombinatie op maat, zelfs voor moeilijk in te richten ruimtes.

Nuria is vervaardigd met liefde voor ambachtelijk details. Van afgeschuinde hoeken tot slimme verlichting: door de optionele staanderverlichting lijkt de kast te zweven in de ruimte!

Mogelijkheden
Door de hangende en staande elementen met elkaar te combineren creëert u een wandcombinatie naar wens, in vele afmetingen, afgerond of recht, open of gesloten, De elementen en fronten zijn mogelijk in elke denkbare kleur, met het Natural Colour System, in hout of lak. Zo stemt u de fijnste kleurnuances exact op elkaar af.

Laat u adviseren over de Hülsta Nuria door onze experts in de Kasten Studio bij Eijerkamp Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1530310
Materiaal Hout
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Hülsta