Skip to content
Hülsta Multi-Bed Bed
Hülsta Multi-Bed Bed
Vergroten
  • Hülsta Multi-Bed Bed
1/22
Item 1 of 22

Hülsta Multi-Bed Bed

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Hülsta Multi-Bed Bed

Organische rondingen vormen de basis voor het moderne Multi-bed van Hülsta. Zoals de naam doet vermoeden kent het Multi-bed tal van uitvoeringsmogelijkheden om het bed volledig naar eigen wens samen te stellen.

Mogelijkheden
Met een ruime keuze uit kleuren, afmetingen, materialen, onderstellen en samenstellingen ontstaat moeiteloos een bed dat nauw aansluit op de persoonlijke slaapkamerwensen. De ombouw van het Multi-bed is uit te voeren in hout in diverse afwerkingen en in verschillende stof- en leersoorten uit de Hülsta collectie. Dit zelfde geldt voor het hoofdbord van het bed: van strak vormgegeven houten hoofdbord tot organische, stoffen achterwand: de mogelijkheden zijn eindeloos. Tevens is het mogelijk verschillende materialen met elkaar te combineren.

Naast de genoemde opties is het Multi-bed te voorzien van verschillende onderstellen en potensets. Wanneer wordt gekozen voor een gesloten onderzijde, is het bed te voorzien van praktische opbergruimte onder het matras welke door middel van een gasveer eenvoudig te bereiken is.

Afmetingen
Het Multi bed van Hülsta wordt geleverd in een hoogte van 45 of 50 centimeter: een aangename hoogte waarmee het in- en uit bed stappen wordt vereenvoudigd. Het bed is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
- 90 x 200/210/220 cm
- 100 x 200/210/220 cm
- 120 x 200/210/220 cm
- 140 x 200/210/220 cm
- 160 x 200/210/220 cm
- 180 x 200/210/220 cm
- 200 x 200/210/220 cm

Hülsta Multi collectie
Het Hülsta Multi bed maakt onderdeel uit van de Multi collectie van Hülsta: een uitgebreide collectie linnenkasten, commodes, nachtkastjes en bedden welke met tal van uitvoeringsmogelijkheden te combineren zijn tot een passend geheel, volledig aansluitend op persoonlijke slaapkamerwensen.

Ontdek de vele mogelijkheden van het Hülsta programma en het Hülsta Multi bed in onze woonwinkels en laat u adviseren door onze slaapexperts!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1570711
Breedte 180 cm
Hoogte 45 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Stof
Kleur Grijs
Merk Hülsta
Woonstijl  Design
Barcode 9900000363291
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer