gratis verzending vanaf € 500
Hülsta Multi Vidre Commode
Hülsta Multi Vidre Commode
Van 2648.- Voor 2250.80
Vergroten
  • Hülsta Multi Vidre Commode
1/4
Item 1 of 4

Hülsta Multi Vidre Commode

Van 2648.- Voor 2250.80
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie 15% korting Hülsta linnenkasten

Profiteer nu bij Eijerkamp van 15% korting op alle Hülsta linnenkasten en stel je nieuwe (maatwerk) linnenkast geheel naar wens samen in vormgeving, uitvoering, kleur en materiaal met de Hülsta kast expert.

Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Hülsta Multi Vidre Commode

Commode Multi Vidre is een innovatief wandmeubel door de vele mogelijkheden die het merk Hülsta biedt.

De Multi Vidre serie bestaat uit kledingkasten, nachtkasten en commodes die volledig naar wens samen te stellen zijn. Creëer een mix van open en gesloten componenten, of kies voor rookglas, om een open inkijk te geven in de kast. Ieder element in de Multi Vidre serie kan in diverse houttinten en RAL kleuren vervaardigd worden. 

Bekijk commode Multi Vidre van Hülsta in onze woonwinkel in Zutphen en laat je adviseren over alle mogelijkheden van het Hülsta kastensysteem!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1570701
Breedte 197.6 cm
Hoogte 72.8 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Notenhout, Glas
Kleur Bruin
Merk Hülsta
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Multi Vidre serie Bekijk ook Meer uit deze serie