Skip to content
Vergroten
  • Hülsta Multi Vidre Commode
1/13
Item 1 of 13

Hülsta Multi Vidre Commode

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Hülsta Multi Vidre Commode

Commode Multi Vidre is een innovatief wandmeubel door de vele mogelijkheden die het merk Hülsta biedt.

De Multi Vidre serie bestaat uit kledingkasten, nachtkasten en commodes die volledig naar wens samen te stellen zijn. Creëer een mix van open en gesloten componenten, of kies voor rookglas, om een open inkijk te geven in de kast. Ieder element in de Multi Vidre serie kan in diverse houttinten en RAL kleuren vervaardigd worden. 

Bekijk commode Multi Vidre van Hülsta in onze woonwinkel in Zutphen en laat je adviseren over alle mogelijkheden van het Hülsta kastensysteem!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1570701
Breedte 197 cm
Hoogte 72 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Notenhout, Glas
Kleur Bruin
Merk Hülsta
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Meer uit de Multi Vidre serie Bekijk ook Meer uit deze serie