Skip to content
Hülsta Multi Vidre Nachtkastje
Hülsta Multi Vidre Nachtkastje
Vergroten
  • Hülsta Multi Vidre Nachtkastje
1/9
Item 1 of 9

Hülsta Multi Vidre Nachtkastje

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Hülsta Multi Vidre Nachtkastje

Hülsta nachtkastje Multi Vidre is modern in zijn ontwerp en vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De luxe uitstraling van het kastje sluit aan bij diverse woonstijlen waardoor hij makkelijk in je interieur te plaatsen is. Bij dit nachtkastje heb je genoeg ruimte voor het opbergen van al je spullen.

Het Multi Vidre nachtkastje bevat een bovenblad dat genoeg ruimte heeft voor een wekker, lamp of boek. Door middel van een druksysteem gaan de lades open. De lades zijn geplaatst op metalen geleiders zodat ze veilig en eenvoudig openen en sluiten.

Getoond model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Je hebt de mogelijkheid uit diverse handgrepen en pootjes. Het nachtkastje is ook verkrijgbaar als hangmodel en er zijn bijpassende meubels leverbaar. Ontdek de mogelijkheden van het Hülsta Multi Vidre Nachtkastje bij Eijerkamp in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1570684
Breedte 51 cm
Hoogte 55.2 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Hout
Kleur Beige
Merk Hülsta
Woonstijl  Design
Barcode 9900000363277
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer