• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Hülsta nachtkastje Multi Vidre is modern in zijn ontwerp en vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. De luxe uitstraling van het kastje sluit aan bij diverse woonstijlen waardoor hij makkelijk in je interieur te plaatsen is. Bij dit nachtkastje heb je genoeg ruimte voor het opbergen van al je spullen.

Het Multi Vidre nachtkastje bevat een bovenblad dat genoeg ruimte heeft voor een wekker, lamp of boek. Door middel van een druksysteem gaan de lades open. De lades zijn geplaatst op metalen geleiders zodat ze veilig en eenvoudig openen en sluiten.

Getoond model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Je hebt de mogelijkheid uit diverse handgrepen en pootjes. Het nachtkastje is ook verkrijgbaar als hangmodel en er zijn bijpassende meubels leverbaar. Ontdek de mogelijkheden van het Hülsta Multi Vidre Nachtkastje bij Eijerkamp in Zutphen!

Kenmerken
Artikelnummer 1570684
Breedte 51 cm
Diepte 45 cm
Hoogte 55,2 cm
Kleur Beige
Materiaal Hout
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Hülsta