Skip to content
Hülsta Tetrim Opbergkast
Hülsta Tetrim Opbergkast
Vanaf 4171.-
Vergroten
  • Hülsta Tetrim Opbergkast
1/12
Item 1 of 12

Hülsta Tetrim Opbergkast

Vanaf 4171.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Hülsta Tetrim Opbergkast

Tetrim van Hülsta: een moderne modulaire kastenserie uit de collectie van Hülsta. De kubistische elementen zijn naar eigen inzicht te combineren om zo een opbergsysteem te ontwikkelen dat naadloos aansluit op de persoonlijke interieur- en opbergwensen. Zwevend boven het vloeroppervlak of staand op de vloer: de elementen zijn moeiteloos in een persoonlijk compositie te plaatsen.

Het Tetrim kastensysteem is met de keuze uit talloze modules, afwerkingen, afmetingen en opties, zoals LED-verlichting, volledig modulair en aanpasbaar. Onze kastexperts in onze woonwinkels voorzien je graag van een persoonlijk kastadvies waarin alle mogelijkheden van de Hülsta Tetrim wandkast worden toegelicht.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1609855
Materiaal Hout
Merk Hülsta
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer