• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Tetrim van Hülsta: een moderne modulaire kastenserie uit de collectie van Hülsta. De kubistische elementen zijn naar eigen inzicht te combineren om zo een opbergsysteem te ontwikkelen dat naadloos aansluit op de persoonlijke interieur- en opbergwensen. Zwevend boven het vloeroppervlak of staand op de vloer: de elementen zijn moeiteloos in een persoonlijk compositie te plaatsen.

Het Tetrim kastensysteem is met de keuze uit talloze modules, afwerkingen, afmetingen en opties, zoals LED-verlichting, volledig modulair en aanpasbaar. Onze kastexperts in onze woonwinkels voorzien je graag van een persoonlijk kastadvies waarin alle mogelijkheden van de Hülsta Tetrim wandkast worden toegelicht.

Kenmerken
Artikelnummer 1609855
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Hülsta