• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering
interieuradvies Eijerkamp - test interieuradvies Eijerkamp - test

Interieuradvies

Persoonlijk interieuradvies bij Eijerkamp

Wooninspiratie vind je overal. In de woonbladen, op TV en online. Het maken van keuzes en het creëren van jouw thuis, kan soms lastig zijn. In het Eijerkamp Advies Atelier geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget. Van een nieuw meubel tot een compleet interieur met de verrassende kleur- en materiaalcombinaties.

maak afspraak

Omdat iedere woonwens en elk interieur anders is, nemen wij daar graag de tijd voor. Een persoonlijk interieuradvies duur 1 tot 1,5 uur waarin we je woonvragen beantwoorden.

Stap 1. Afspraak maken
Geef je persoonlijke voorkeuren en wensen aan in het afspraakformulier. We nemen vervolgens telefonisch contact op en inventariseren welke interieuradviseur of ontwerper het best bij je interieurvraag en jouw woonstijl past. Samen plannen we een afspraak in op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Stap 2. Woonwensen in kaart brengen
Je persoonlijke interieuradviseur of ontwerper ontvangt je in het Eijerkamp Advies Atelier in Zutphen of Veenendaal. Met een kop koffie of thee brengen we je woonwensen en woonstijl(en) in kaart.

Stap 3. Van moodboard naar werkelijkheid
Aan de hand van je plattegrond en foto’s wordt een advies op maat gemaakt. In de winkel laat de interieuradviseur of ontwerper je eventueel direct alle mogelijkheden zien, voelen en ervaren. Zo komt je persoonlijke interieurplan tot leven! 

Een interieuradvies kost 85.- en vindt plaats in onze woonwinkels in Veenendaal enZutphen. En het leuke is, bij een aankoop vanaf 850.- is het interieuradvies gratis! Na het advies ontvang je een Eijerkamp Wooncheque t.w.v. 85,- welke onbeperkt geldig is. Deze kun je bij een (toekomstige) aankoop verzilveren. 

Interieuradvies  vtwonen make-over vtwonen Stijl Studio's >  bezoek onze winkels >  

Meer advies
slaapadvies
matrasadvies
kasten op maat
dekbed advies

Meer inspiratie

5 tips voor het inrichten van je woonkamer
5 tips voor het inrichten van je eetkamer
5 tips voor het kiezen van de juiste bank
5 tips voor de juiste verlichting boven de eettafel
5 tips voor het kiezen van de juiste eetkamerstoelen
5 tips voor het kiezen van opbergmeubels
5 tips voor het kiezen van een vloerkleed
grijze hoekbank in je interieur
cognac leren bank in 3 woonstijlen
witte eetkamerstoelen in de eethoek