Skip to content
Interstar 2090-16 Opbergkast
Interstar 2090-16 Opbergkast
Vergroten
  • Interstar 2090-16 Opbergkast
1/1
Item 1 of 1

Interstar 2090-16 Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Interstar 2090-16 Opbergkast

Talloze lijnen ontmoeten elkaar in wandcombinatie 2090-16 van Interstar. Dit moderne wandmeubel voorziet in uiteenlopende opbergwensen en is breed toepasbaar in vele interieurs door zijn simplistische en strakke vormgeving. De losse kastelementen van de wandkast maken het mogelijk eindeloos te variëren in compositie, functionaliteit en kleur- en materiaalgebruik om zo naadloos aan te sluiten op de persoonlijke voorkeur.

Getoonde wandcombinatie bestaat uit een element met lades, twee elementen met deuren, een hapkast, kolomkast en diverse wandplanken en is voor extra gebruiksgemak voorzien van ingebouwde verlichting.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Interstar opbergsystemen in onze Kastenstudios in Zutphen en Veenendaal. Onze kastexperts helpen je graag met een persoonlijk advies op maat om een opbergmogelijkheid te creëren die perfect aansluit op de persoonlijke wensen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1549654
Breedte 360 cm
Materiaal Eiken basalt
Kleur Ivoor Laqué
Merk Interstar
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer