gratis verzending vanaf € 500
Interstar 214-10 Opbergkast
Interstar 214-10 Opbergkast
Van 7545.- Voor 7395.-
Vergroten
  • Interstar 214-10 Opbergkast
1/1
Item 1 of 1

Interstar 214-10 Opbergkast

Van 7545.- Voor 7395.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Interstar 214-10 Opbergkast

Strak en modern zijn de opvallende eigenschappen van Interstar wandmeubel 214-10, die eenvoudig combineerbaar is met verschillende woonstijlen. Doordat de collectie is opgebouwd uit diverse losse kastdelen, kunt u dit wandmeubel helemaal naar uw eigen wensen samenstellen. Bepaal zelf de afmeting, kleur en afwerking, evenals de deuren of lades die u in het wandmeubel wilt hebben. Leverbaar in diverse materialen en in een prachtig kleurenpallet. Met behulp van ingebouwde sfeerverlichting, creëert u een extra dimensie. Kortom; u bent de ontwerper van uw eigen unieke wandmeubel!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1505249
Materiaal Hout
Kleur wit
Merk Interstar
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de 214-10 serie Bekijk ook Meer uit deze serie