Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Interstar 214-20 Opbergkast
Interstar 214-20 Opbergkast
Vergroten
  • Interstar 214-20 Opbergkast
1/1
Item 1 of 1

Interstar 214-20 Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Eijerkamp aan huis service

Wij zijn Open!

Je bent weer van harte welkom in onze vernieuwde woonwinkels! We helpen je graag om van jouw huis weer een heerlijk nieuw thuis te maken met de nieuwste woon- en slaapcollecties van 2022.

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Interstar 214-20 Opbergkast

Functionele elementen ontmoeten elkaar in het strakke en moderne ontwerp van deze Interstar wandcombinatie S214-20. Dit moderne opbergmeubel voorziet in uiteenlopende opbergwensen en is breed toepasbaar in vele interieurs door zijn simplistische en strakke vormgeving. De losse kastelementen van de S214-20 wandkast maken het mogelijk eindeloos te variëren in compositie, functionaliteit en kleur- en materiaalgebruik om zo naadloos aan te sluiten op de persoonlijke voorkeur.

Getoond wandmeubel S214-20 van Interstar bestaat uit twee greeploze kasten, een open vakkenkast, twee opbergelementen met een klepmechanisme, een hapkast en een wandplank. De diverse elementen bieden verschillende functionaliteiten om in alle opbergwensen te voorzien.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Interstar S214-20 opbergsystemen in onze Kastenstudio’s in Zutphen en Veenendaal. Onze kastexperts helpen je graag met een persoonlijk advies op maat om een opbergmogelijkheid te creëren die perfect aansluit op de persoonlijke wensen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1549613
Breedte 351 cm
Materiaal Noten lak
Kleur wit
Merk Interstar
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer