Skip to content
Interstar 215-35 Opbergkast
Interstar 215-35 Opbergkast
Van 5960.- Voor 5695.-
Vergroten
  • Interstar 215-35 Opbergkast
1/1
Item 1 of 1

Interstar 215-35 Opbergkast

Van 5960.- Voor 5695.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Interstar 215-35 Opbergkast

Met het Interstar kastensysteem is de televisie niet langer een beeldbepalend item in de woonkamer. De wandkasten met geïntegreerde tv-lift van Interstar maken het mogelijk het beeldscherm volledig weg te werken in een moderne, strak afgewerkte kast. Door de ingenieuze ingebouwde lift wordt de televisie eenvoudig omhoog gehaald wanneer deze gebruikt wordt.

Naast getoond model kent Interstar tal van andere uitvoeringsmogelijkheden. De diverse losse kastelementen van Interstar maken het mogelijk een opberggelegenheid te creëren die volledig aansluit op de persoonlijke opberg- en interieurwensen.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Interstar opbergsystemen in onze Kastenstudios in Zutphen en Veenendaal. Onze kastexperts helpen je graag met een persoonlijk advies op maat om een opbergmogelijkheid te creëren die perfect aansluit op de persoonlijke wensen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1604642
Breedte 315 cm
Hoogte 72 cm
Diepte 52 cm
Materiaal Hout Lak
Kleur wit
Merk Interstar
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer