Skip to content
Interstar Icon Salontafel
Interstar Icon Salontafel
Vergroten
  • Interstar Icon Salontafel
1/2
Item 1 of 2

Interstar Icon Salontafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Interstar Icon Salontafel

Salontafel Icon van het Nederlandse designmerk Interstar: een strak vormgegeven tafel welke wordt gekenmerkt door het tafelblad met schuin afgewerkte randen. Doordat deze design tafel vervaardigd is uit massief hout en uit twee delen bestaat die rusten op vier schuine poten heeft het een luxueuze uitstraling. Deze salontafel is te componeren naar ieders persoonlijke woonwensen en verkrijgbaar in hoogwaardig massief Europees notenhout, Amerikaans noten en eikenhout met een afwerking van olie, zeep of lak. Vraag een offerte aan voor salontafel Icon van Interstar of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1549674
Breedte 135 cm
Hoogte 36 cm
Diepte 67 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Massief Amerikaans Noten
Kleur Naturel
Merk Interstar
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer