• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Kast S315 van Interstar: een moderne opbergkast welke wordt gekenmerkt door zijn ranke uitstraling, strakke lijnen en luchtige karakter. Het moderne wandmeubel voorziet in uiteenlopende opbergwensen en is breed toepasbaar in vele interieurs door zijn simplistische en strakke vormgeving.

Interstar S315 maakt deel uit van het solitaire kastenprogramma van het kastenmerk en is volledig naar wens samen te stellen. Met de keuze uit diverse kleurcombinaties en optioneel toe te voegen onderstellen ontstaat een opbergmeubel dat naadloos op de persoonlijk opberg- en interieurwensen aansluit.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Interstar opbergsystemen in onze Kastenstudio’s in Zutphen en Veenendaal. Onze kastexperts helpen je graag met een persoonlijk advies op maat om een opbergmogelijkheid te creëren die perfect aansluit op de persoonlijke wensen.

Kenmerken
Artikelnummer 1605542
Breedte 90 cm
Kleur Wit
Materiaal Eikenhout
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Interstar