• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Met het Solitair kastenprogramma van Interstar maakt u van elke kast een eyecatcher! Het design merk staat voornamelijk bekend om de zwevende kast, maar als u geen mogelijkheden voor zweefkasten heeft, is de Solitair perfect! Door het frame ontstaat er een ruimtelijk effect in de leefruimte, daarnaast zijn de kasten  ook los in de ruimte te plaatsen. Het programma bestaat uit vele meubels, waarmee u een compleet interieur creëert.

Mogelijkheden
Het kastenprogramma biedt een ruime keuze uit vormen, kleuren, materialen en onderstellen. Zo heeft u keuze uit lange wandkasten, brede boekenwanden en dressoirs. Het onderstel is leverbaar in RVS ronde poten (hoge en lage variant), een frame, vloerplint of het zoolo onderstel.

Ontdek de mogelijkheden van  Interstar Solitair programma bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal!

Kenmerken
Artikelnummer 1549706
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Interstar