• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL.

Volg je bestelling op de voet met Track & Trace. 

Gratis ophalen in de winkel
Je bestelde woonitems haal je eenvoudig op in Zutphen of Veenendaal.

Artikelomschrijving

Talloze lijnen ontmoeten elkaar in wandcombinatie 2090-16 van Interstar. Dit moderne wandmeubel voorziet in uiteenlopende opbergwensen en is breed toepasbaar in vele interieurs door zijn simplistische en strakke vormgeving. De losse kastelementen van de wandkast maken het mogelijk eindeloos te variëren in compositie, functionaliteit en kleur- en materiaalgebruik om zo naadloos aan te sluiten op de persoonlijke voorkeur.

Getoonde wandcombinatie bestaat uit een element met lades, twee elementen met deuren, een hapkast, kolomkast en diverse wandplanken en is voor extra gebruiksgemak voorzien van ingebouwde verlichting.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Interstar opbergsystemen in onze Kastenstudio’s in Zutphen en Veenendaal. Onze kastexperts helpen je graag met een persoonlijk advies op maat om een opbergmogelijkheid te creëren die perfect aansluit op de persoonlijke wensen.

Kenmerken
Artikelnummer 1549654
Breedte 360 cm
Kleur Ivoor Laqué
Materiaal Eiken basalt
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Interstar