• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Functionele elementen ontmoeten elkaar in het strakke en moderne ontwerp van deze Interstar wandcombinatie. Dit moderne opbergmeubel voorziet in uiteenlopende opbergwensen en is breed toepasbaar in vele interieurs door zijn simplistische en strakke vormgeving. De losse kastelementen van de wandkast maken het mogelijk eindeloos te variëren in compositie, functionaliteit en kleur- en materiaalgebruik om zo naadloos aan te sluiten op de persoonlijke voorkeur.

Getoond wandmeubel van Interstar bestaat uit twee greeploze kasten, een open vakkenkast, twee opbergelementen met een klepmechanisme, een hapkast en een wandplank. De diverse elementen bieden verschillende functionaliteiten om in alle opbergwensen te voorzien.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Interstar opbergsystemen in onze Kastenstudio’s in Zutphen en Veenendaal. Onze kastexperts helpen je graag met een persoonlijk advies op maat om een opbergmogelijkheid te creëren die perfect aansluit op de persoonlijke wensen.

Kenmerken
Artikelnummer 1549613
Breedte 351 cm
Kleur Wit
Materiaal Noten lak
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Interstar