• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL.

Volg je bestelling op de voet met Track & Trace. 

Gratis ophalen in de winkel
Je bestelde woonitems haal je eenvoudig op in Zutphen of Veenendaal.

Artikelomschrijving

Met het Interstar kastensysteem is de televisie niet langer een beeldbepalend item in de woonkamer. De wandkasten met geïntegreerde tv-lift van Interstar maken het mogelijk het beeldscherm volledig weg te werken in een moderne, strak afgewerkte kast. Door de ingenieuze ingebouwde lift wordt de televisie eenvoudig omhoog gehaald wanneer deze gebruikt wordt.

Naast getoond model kent Interstar tal van andere uitvoeringsmogelijkheden. De diverse losse kastelementen van Interstar maken het mogelijk een opberggelegenheid te creëren die volledig aansluit op de persoonlijke opberg- en interieurwensen.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Interstar opbergsystemen in onze Kastenstudio’s in Zutphen en Veenendaal. Onze kastexperts helpen je graag met een persoonlijk advies op maat om een opbergmogelijkheid te creëren die perfect aansluit op de persoonlijke wensen.

Kenmerken
Artikelnummer 1604642
Breedte 315 cm
Diepte 52 cm
Hoogte 72 cm
Kleur Wit
Materiaal Hout, lak
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Interstar