Skip to content
Jess Vidar Eetkamerbank
Jess Vidar Eetkamerbank
Vanaf 1355.-
Vergroten
  • Jess Vidar Eetkamerbank
1/6
Item 1 of 6

Jess Vidar Eetkamerbank

Vanaf 1355.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Jess Vidar Eetkamerbank

Op zoek naar een eetkamerbank met een moderne uitstraling? Dan is de Vidar eetkamerbank van Jess perfect. De Vidar eetkamerbank is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook optimaal comfort. Dankzij de ergonomisch vormgegeven rugleuning geniet je van een ontspannen zitervaring, zelfs tijdens lange diners met familie en vrienden.

Het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert duurzaamheid en een lange levensduur. Het zwarte metalen onderstel zorgt voor een luxueuze uitstraling. Bovendien is de bekleding verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat je de eetkamerbank kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en interieur.

De Vidar eetkamerbank van Jess is niet alleen geschikt voor de eetkamer, maar kan ook dienen als een stijlvolle toevoeging aan een hal, woonkamer of kantoorruimte. Met zijn tijdloze design en veelzijdigheid past deze bank moeiteloos in elke ruimte.

Kies voor kwaliteit, stijl en comfort met de Vidar eetkamerbank van Jess. Breng een bezoek aan Eijerkamp of vraag online een offerte aan voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden om jouw eetkamer naar een hoger niveau te tillen met deze prachtige bank.

 
Jess Vidar Eetkamerbank
Jess Vidar Eetkamerbank