• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 6,95 bij je thuisbezorgd via PostNL.

Volg je bestelling op de voet met Track & Trace. 

Gratis ophalen in de winkel
Je bestelde woonitems haal je eenvoudig op in Zutphen of Veenendaal.

Artikelomschrijving

De Karat kast is duidelijk herkenbaar door de signatuur van exclusieve kwaliteit en een strak design. Er wordt gebruik gemaakt van schitterende én hoogwaardige materialen. De vormgeving en de gebruikte materialen geven deze collectie een zeer moderne, maar toch warme uitstraling.

De kast van Karat bestaat uit greeploos MDF, dat is gespoten in een van de vele lakkleuren. Dit is gecombineerd met een mix van materialen zoals hout, aluminium, gepareld RVS, gelakt glas en kunststof.

Dit model van Karat geeft u de mogelijkheid om zijn eigen meubel samen te stellen. Door de vele combinatiemogelijkheden is het uiterlijk van het meubel in te passen in ieder interieur.

Leverbaar in matlak en hoogglanslak, hout en glas. De kleurafwerking is mogelijk in 12 standaard lakkleuren, 12 standaard glaskleuren, 8 standaard houtkleuren en indien gewenst in iedere RAL-kleur.

In het elementenprogramma van Karat vindt u alle lossen elementen, waarmee u een meubel naar eigen wens kan samenstellen.

Productinformatie
Materiaal: MDF.
Grepen: Greeploos.
Kleurafwerking: 12 standaard lakkleuren, 12 standaard glaskleuren, 8 standaard houtkleuren en indien gewenst iedere RAL-kleur.

Kom naar één van de vestigingen van Eijerkamp, onze adviseurs kunnen in overleg met u een passend advies uitbrengen omtrent de meest ideale gebruiksmogelijkheden, aangepast aan al uw specifieke wensen.

Kenmerken
Artikelnummer 1344403
Kleur Grijs
Materiaal Zijdeglans
Uitvoering Wandmeubel
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Karat