Skip to content
Karat Yume TV-meubel
Karat Yume TV-meubel
Vergroten
  • Karat Yume TV-meubel
1/6
Item 1 of 6

Karat Yume TV-meubel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Karat Yume TV-meubel

TV-meubel Yume uit de collectie van Karat is een veelzijdige toevoeging aan de zithoek. Doordat Yume volledig naar wens samen te stellen is, creër je een multimediameubel dat volledig tot zijn recht komt in jouw moderne interieur. Karat Yume is een hangend TV-meubel, voorzien van twee lades, een deur en een legplank voor de tv-remote. Het geïntegreerde ledlicht geeft het meubel een chique uitstraling. 

Stel Yume van Karat volledig naar wens samen uit tal van afmetingen, materialen en kleurcombinaties. Combineer diverse materialen om de kast af te stemmen op het gehele interieur. Ontdek de vele mogelijkheden van Karat in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1653771
Breedte 240 cm
Hoogte 45 cm
Diepte 41 cm
Materiaal Fume
Kleur Bronze
Merk Karat
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer