Skip to content
Kartell K/Wood Fauteuil
Kartell K/Wood Fauteuil
Vergroten
  • Kartell K/Wood Fauteuil
1/17
Item 1 of 17

Kartell K/Wood Fauteuil

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Kartell K/Wood Fauteuil

Een fauteuil met koninklijke Allure: neem plaats in loungefauteuil K/Wood van Kartell. Dit ontwerp van designer Philippe Starck komt uit 2020 en maakt deel uit van de Smart Wood collectie van het Italiaanse designmerk. 

De K/Wood fauteuil uit de Smart Wood collectie is vervaardigd volgens vernieuwende, innovatieve technieken. In dit designproces weet Kartell het mogelijk te maken slechts 1,15 millimeter dun hout te schaven en zo optimaal gebruik te maken van de benodigde bomen. Door middel van een door Kartell ontwikkelde en gepatenteerde techniek wordt het hout in zijn gewenste vorm gebogen. Een esthetisch en duurzaam verantwoorde keuze dus.

Getoond model van de K/Wood fauteuil is voorzien van een fineerlaag in een donker houten kleur, maar de fauteuil is eveneens verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Optioneel is de fauteuil te voorzien van een bijpassend zitkussen in leer.

Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van deze innovatie K/Wood design fauteuil van Kartell in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1636564
Breedte 69 cm
Hoogte 110 cm
Materiaal Hout, Staal
Materiaal onderstel Staal
Kleur Donkerbruin
Kleur onderstel Donker
Merk Kartell
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer