• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.6 klantwaardering
retourneren

Retourneren

Retourneren

Ons streven is dat u tevreden bent met uw aankoop. Echter kan het voorkomen dat u een artikel onverhoopt niet voldoet aan uw verwachtingen.

Online aankoop

Het retourneren van een online artikel is geen enkel probleem. U kunt uw online bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Voor het retourneren van artikelen die online gekocht zijn gelden de volgende voorwaarden:

• De originele kaartjes en labels dienen nog aan het artikel bevestigd te zijn.
• Het artikel dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
• Het artikel dient nog in de originele productverpakking te zitten.
• Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens en dekbedden, niet retour worden genomen tenzij deze verzegeld zijn of de verpakking van de artikelen zichtbaar niet open is geweest.

Verzending retour bestelling

U kunt via onderstaande verzendmogelijkheden uw bestelling retourneren:

PostNL

Gebruik altijd de meegeleverde adressticker en sluit het ingevulde retourformulier bij. Hiermee kunnen wij uw retourzending zo snel mogelijk verwerken. Na inlevering van uw pakket ontvangt u een verzendbewijs. Zodra uw retourzending bij ons binnen is, ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. Zodra uw retouraanvraag is verwerkt, krijgt u het aankoopbedrag van het artikel terug. De verzendkosten en eventuele kosten voor het inpakken van uw zending worden niet teruggestort.

Eijerkamp Ophaalservice

Als u grote artikelen wilt retourneren, zoals bijvoorbeeld een bank, dan kunt u contact opnemen via 0575 - 583600 of het contactformulier voor het maken van een retourafspraak. Voor het ophalen van het meubel wordt er 50,- in rekening gebracht.