• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De moderne bank Koozo Ellen is opgebouwd uit een spannende combinatie van rechte en gebogen lijnen. De robuuste bank staat in balans door het fijne onderstel, dat bijna onzichtbaar lijkt. Doordat de bank hoog op de poten staat, krijgt deze een luxueuze uitstraling.

Mogelijkheden
Bank Ellen van Koozo is leverbaar in diverse opstellingen door middel van de losse elementen, van een 2-zits tot een ruime hoekbank in diverse stofkleuren. Daarnaast is Ellen ook verkrijgbaar als loveseat en als bijpassende hocker. Voor het onderstel heeft u keuze uit aluminium en zwart.

Kenmerken
Artikelnummer 1520711
Breedte 345 cm
Diepte 99 cm
Hoogte 76 cm
Zitdiepte 61 cm
Zithoogte 44 cm
Kleur Wit
Materiaal Stof
Comfort Normaal
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Koozo