gratis verzending vanaf € 500
Kuperus Ariane Boxspring
Kuperus Ariane Boxspring
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Kuperus Ariane Boxspring
1/6
Item 1 of 6

Kuperus Ariane Boxspring

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Kuperus Ariane Boxspring

De luxueuze Kuperus Ariane boxspring staat garant voor jarenlange slaapgenot en biedt een fenomenaal comfort. Al honderd jaar (sinds 1905) vervaardigt Kuperus bedden met de hand en hun vakmanschap wordt dan ook zeker erkend. Zo zijn ze onderscheiden met de titel Bij de Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Door het gebruik van uiterst duurzame en natuurlijke materialen gaat de Ariane boxspring tientallen jaren mee. Bijzonder aan een Kuperus bed is dat deze bestaat uit maar liefst 40 lagen van natuurlijke materialen, voor een gezond slaapklimaat! Door de beste materialen te combineren kan de meest ultieme Ariane boxspring samengesteld worden met uitstekende ergonomische eigenschappen.

Het onderstel van de Ariane boxspring is vervaardigd van massief Zweeds hout met Bonell veren. Daar bovenop worden de pocketveren gemonteerd, gevolgd door de overige natuurlijke materialen in precies de juiste dikte en volgorde. Volledig afgestemd op uw individuele wensen!

Eigenschappen
- 275 tonvormige pocketveren per m2 verpakt
- Pocketveren verdeeld in 5 verschillende zones; van stevig tot soepel
- Bestaande uit 40 lagen natuurlijke materialen
- Draai- en keerbare (top)matrassen

Mogelijkheden
De Ariane boxspring is verkrijgbaar in een vlakke en verstelbare uitvoering. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse afmetingen en hoofdborden. Voor de bekleding heeft u keuze uit meerdere prachtige stofsoorten en twee soorten leer, in vele kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een stof aan te leveren.

Ontdek de bijzondere en luxe Ariane boxspring van Kuperus in ons Slaap Experience Center in Zutphen en laat u deskundig adviseren.

Afmetingen & details

Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Pocketvering
Kleur bruin
Merk Kuperus
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000357931
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer