• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De luxueuze Kuperus Ariane boxspring staat garant voor jarenlange slaapgenot en biedt een fenomenaal comfort. Al honderd jaar (sinds 1905) vervaardigt Kuperus bedden met de hand en hun vakmanschap wordt dan ook zeker erkend. Zo zijn ze onderscheiden met de titel ‘Bij de Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

Door het gebruik van uiterst duurzame en natuurlijke materialen gaat de Ariane boxspring tientallen jaren mee. Bijzonder aan een Kuperus bed is dat deze bestaat uit maar liefst 40 lagen van natuurlijke materialen, voor een gezond slaapklimaat! Door de beste materialen te combineren kan de meest ultieme Ariane boxspring samengesteld worden met uitstekende ergonomische eigenschappen.

Het onderstel van de Ariane boxspring is vervaardigd van massief Zweeds hout met Bonell veren. Daar bovenop worden de pocketveren gemonteerd, gevolgd door de overige natuurlijke materialen in precies de juiste dikte en volgorde. Volledig afgestemd op uw individuele wensen!

Eigenschappen
- 275 tonvormige pocketveren per m2 verpakt
- Pocketveren verdeeld in 5 verschillende zones; van stevig tot soepel
- Bestaande uit 40 lagen natuurlijke materialen
- Draai- en keerbare (top)matrassen

Mogelijkheden
De Ariane boxspring is verkrijgbaar in een vlakke en verstelbare uitvoering. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse afmetingen en hoofdborden. Voor de bekleding heeft u keuze uit meerdere prachtige stofsoorten en twee soorten leer, in vele kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een stof aan te leveren.

Ontdek de bijzondere en luxe Ariane boxspring van Kuperus in ons Slaap Experience Center in Zutphen en laat u deskundig adviseren.

Kenmerken
Artikelnummer 1568183
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Kleur Bruin
Materiaal Pocketvering
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Kuperus