• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Kuperus Olso boxspring staat voor ongekend comfort en is met de hand vervaardigd uit enkel natuurlijk een duurzame materialen. Al meer dan honderd jaar produceert en monteert het toonaangevende slaapmerk bedden en matrassen die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Mede hierdoor heeft Kuperus de titel ‘Bij de Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ gekregen.

De Olso biedt jarenlange slaapgarantie en staat bekend om de uitstekende ergonomische eigenschappen. De basis van de boxspring bestaat uit een massief Zweeds houten frame waarop Bonell veren worden gemonteerd die zorgen voor optimale ondersteuning. Gevolgd door 12 cm of, voor de liefhebbers, 18 cm pocketveren, verdeeld over vijf zones: van soft tot XXX-firm. Uiteraard individueel afgestemd op lichaamsbouw  en –gewicht, waardoor de wervelkolom horizontaal blijft en het lichaam optimaal ondersteund wordt.

Eigenschappen
- Pocketvering van 18 cm hoog
- Vijf verschillende zones; van soepel tot stevig
- Opgebouwd uit 20 lagen natuurlijk materialen
- Draai- en keerbare (top)matrassen

Een boxspring naar wens
Oslo is mogelijk in diverse afmetingen en naar wens te bekleden in rijke stoffen en prachtige leersoorten in diverse kleuren. Gecombineerd met tien verschillende hoofborden. Kies voor een vlakke of verstelbare uitvoering met twee of vier motoren en maak de Kuperus boxspring compleet met één van de vier topmatrassen.

Ontdek het ongekende comfort van de Kuperus Oslo boxspring in ons Slaap Expercience Center in Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1568189
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Kleur Bruin
Materiaal Pocketvering
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Kuperus