gratis verzending vanaf € 500
Kuperus Oslo Boxspring
Kuperus Oslo Boxspring
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Kuperus Oslo Boxspring
1/4
Item 1 of 4

Kuperus Oslo Boxspring

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Kuperus Oslo Boxspring

De Kuperus Olso boxspring staat voor ongekend comfort en is met de hand vervaardigd uit enkel natuurlijk een duurzame materialen. Al meer dan honderd jaar produceert en monteert het toonaangevende slaapmerk bedden en matrassen die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Mede hierdoor heeft Kuperus de titel Bij de Koninklijke Beschikking Hofleverancier gekregen.

De Olso biedt jarenlange slaapgarantie en staat bekend om de uitstekende ergonomische eigenschappen. De basis van de boxspring bestaat uit een massief Zweeds houten frame waarop Bonell veren worden gemonteerd die zorgen voor optimale ondersteuning. Gevolgd door 12 cm of, voor de liefhebbers, 18 cm pocketveren, verdeeld over vijf zones: van soft tot XXX-firm. Uiteraard individueel afgestemd op lichaamsbouw  en gewicht, waardoor de wervelkolom horizontaal blijft en het lichaam optimaal ondersteund wordt.

Eigenschappen
- Pocketvering van 18 cm hoog
- Vijf verschillende zones; van soepel tot stevig
- Opgebouwd uit 20 lagen natuurlijk materialen
- Draai- en keerbare (top)matrassen

Een boxspring naar wens
Oslo is mogelijk in diverse afmetingen en naar wens te bekleden in rijke stoffen en prachtige leersoorten in diverse kleuren. Gecombineerd met tien verschillende hoofborden. Kies voor een vlakke of verstelbare uitvoering met twee of vier motoren en maak de Kuperus boxspring compleet met één van de vier topmatrassen.

Ontdek het ongekende comfort van de Kuperus Oslo boxspring in ons Slaap Expercience Center in Zutphen.

Afmetingen & details

Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Pocketvering
Kleur bruin
Merk Kuperus
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000357979
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer