• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.2 klantwaardering

La-Z-Boy

La-Z-Boy

La-Z-Boy

La-Z-Boy levert al sinds 1928 de meest comfortabele zitmeubels van de beste kwaliteit. De collectie van verschillende kleuren lederen en stoffen fauteuils vinden hun oorsprong in de Verenigde Staten. Allen verstelbaar in de door u gewenste positie. Bij Eijerkamp kunt u proef zitten op onze geselecteerde collectie van La-Z-Boy om uw ideale relaxfauteuil te vinden! Lees verder >

La-Z-Boy relaxfauteuils

La-Z-Boy bij de grootste Comfort en Relax Studio van Nederland

U heeft bij Eijerkamp de keuze uit meer dan 250 relaxfauteuils. Naast de bekende merken als Stressless, Gealux, Fitform en Jori is daar sinds kort ook het typisch Amerikaanse topmerk La-Z-Boy aan toegevoegd. Kom in de Comfort en Relax Studio van Eijerkamp ontspannen op een van de vele relaxstoelen van La-Z-Boy; een luxe zetel met het grootste zitcomfort tegen de laagste prijs. 

De Amerikaanse droom voor comfort en kwaliteit: La-Z-Boy

Wat ooit begon met twee Amerikaanse neven die een innovatieve stoel ontworpen, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk: La-Z-Boy. Met als uitgangspunt bij de ontwerpen ‘een natuurlijke manier om te relaxen’ ontstond er een relaxfauteuil waarbij de contour van een lichaam zowel zittend als liggend wordt ondersteund. De fauteuil werd neergezet als een meubel dat het hele jaar door een luxe toevoeging is aan het interieur. Het enige wat nog ontbrak was de naam. Vanuit een competitie is uiteindelijk de winnende naam ‘La-Z-Boy’ aan de collectie toegekend. Door de geschiedenis heen is één feit constant gebleven: de La-Z-Boy merknaam staat gelijk aan comfort en kwaliteit.

La-Z-Boy het grootste zitcomfort tegen de laagste prijs

De fauteuils bieden u maximaal comfort om optimaal te relaxen. Zo kunt u de voetenbank onafhankelijk van de rug in 3 posities verstellen. De veerkrachtige kussens bieden comfort, ondersteuning en verlichting voor uw hele lichaam. De vulling en bekleding zijn gemaakt van de beste materialen. U kunt met gemak het gepatenteerd La-Z-Boy mechanisme besturen. En dankzij de afneembare en verstelbare rugsteun is de stoel moeiteloos te verplaatsen. Alles wat geproduceerd wordt ondergaat een uitgebreide testfase, waardoor La-Z-Boy superieure kwaliteit garandeert. Door de sterke frameconstructie van de robuuste relaxfauteuil waarborgt La-Z-Boy een duurzaam bestaan, zodat u lang van uw aankoop kunt genieten.