Skip to content
LABEL Vandenberg Cocoon Armstoel
LABEL Vandenberg Cocoon Armstoel
Vanaf 732.-
Vergroten
  • LABEL Vandenberg Cocoon Armstoel
1/20
Item 1 of 20

LABEL Vandenberg Cocoon Armstoel

Vanaf 732.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over LABEL Vandenberg Cocoon Armstoel

De Cocoon armstoel van Label is een ontwerp van designer Gerard van den Berg. In het tijdloze ontwerp komen functionaliteit en comfort samen waarbij Van den Berg zich heeft laten inspireren door doorgestikte, warme winterjassen die de landschappen vullen op koude winterdagen. De Cocoon eetkamerstoel kenmerkt zich door haar strakke horizontale lijnen in combinatie met de volumineuze rondingen. Het sublieme zitcomfort heeft de Label armstoel te danken aan de hoge arm- en rugleuning, wat de gebruiker omarmt. 

Naast getoonde variant is de armstoel verkrijgbaar in diverse hoogwaardige stof- en leersoorten, eikenhout stoelpoot  en met de keuze voor wieltjes. De Label eetkamerstoel met armleuningen is tevens zonder armleuning verkrijgbaar en volledig naar wens samen te stellen. Ontdek de gehele Cocoon serie van Label voor een compleet beeld aan de eettafel. 

Vraag een offerte aan of ontdek de Label Cocoon armstoel in onze woonwinkel in Zutphen, onze adviseurs helpen je graag!

LABEL Vandenberg Cocoon Armstoel
LABEL Vandenberg Cocoon Armstoel