Skip to content
Label Cocoon Fauteuil
Label Cocoon Fauteuil
Vanaf 1178.-
Vergroten
  • Label Cocoon Fauteuil
1/13
Item 1 of 13

Label Cocoon Fauteuil

Vanaf 1178.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Label Cocoon Fauteuil

De Cocoon fauteuil van Label is een design van ontwerper Gerard van den Berg. In het tijdloze ontwerp komen functionaliteit en comfort samen waarbij Van den Berg zich heeft laten inspireren door doorgestikte, warme winterjassen die het straatbeeld vullen op koude winterdagen. Het sublieme zitcomfort heeft het Label fauteuil te danken aan de hoge rugleuning en armleuningen, wat zorgt voor een geborgen zit. Het design van het Cocoon fauteuil kenmerkt zich door haar strakke horizontale lijnen in combinatie met de volumineuze rondingen.

Naast getoonde uitvoering is het Cocoon fauteuil verkrijgbaar in diverse hoogwaardige stof- en leersoorten. Combineer het fauteuil met andere meubels uit de Cocoon serie voor een compleet beeld in de woonkamer.

Ontdek alle mogelijkheden van het Label Cocoon fauteuil in onze woonwinkel in Zutphen, onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw Cocoon fauteuil!

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Label Cocoon Fauteuil
Label Cocoon Fauteuil