Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Label Gustav Fauteuil
Label Gustav Fauteuil
Vanaf 1645.-
Vergroten
  • Label Gustav Fauteuil
1/6
Item 1 of 6

Label Gustav Fauteuil

Vanaf 1645.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Label leer actie op de complete collectie

Profiteer nu in onze woonwinkels van voordeel op alle Label meubels in levendig Label Rio leer met natuurlijke nerfstructuur voor de aantrekkelijke prijs van Label Waterbuffel leer.

Bijvoorbeeld:
Label Gigi fauteuil van 2230.- voor 2075.-
Label Gustav draaifauteuil van 2050.- voor 1976.-

Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Label Gustav Fauteuil

Eijerkamp Special Label Gustav fauteuil is een design van Peter van de Water exclusief voor Eijerkamp. De designfauteuil is ontworpen ter ere van het 90-jarig bestaan van de woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Een limited edition in een exclusieve combinatie van zacht buffelleer en comfortabel Image stof met een black grey voet. Gustav is geïnspireerd op het Tsjechisch kubisme: zichtbaar in de hoekige vormen en grafische lijnen.

Ontdek de Eijerkamp Special Label Gustav fauteuil exclusief voor Eijerkamp nu in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1578975
Breedte 99 cm
Hoogte 88.5 cm
Diepte 80 cm
Materiaal Stof
Kleur cognac
Merk Label
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Item 1 of 18