Skip to content
Leolux Bellice Bank
Leolux Bellice Bank
Vanaf 4265.-
Vergroten
  • Leolux Bellice Bank
1/10
Item 1 of 10

Leolux Bellice Bank

Vanaf 4265.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Bellice Bank

De Leolux Bellice bank is een creatie van Beck Design, bekend om zijn ontwerpen die tot in detail zijn doordacht. Zo vervaardigt hij armleuningen of poten van een bank of stoel op ware grootte, zodat hij zeker weet dat alles volledig naar wens is.

Zo kwam ook de Leolux Bellice tot stand een zitbank die smaken, sferen en woonstijlen samenbrengt door de vele slimme mogelijkheden! Een van Leolux meest complete woonprogramma’s ooit en volledig modulair opgebouwd, waardoor je een royaal zitlandschap naar wens creëert. Daarnaast is er uiteraard nagedacht over de details van het bankstel, zoals de met de hand afgeknoopte siernaden en de los gestoffeerde kussens.

Mogelijkheden
Door de diverse elementen stelt je zowel een 3-zitsbank als een hoekbank naar wens samen, daarnaast is de Bellice ook leverbaar als fauteuil of poef. Voor de bekleding is er keuze uit vele rijke stoffen en prachtige leersoorten. Het onderstel is daarnaast leverbaar in aluminium, RVS, eiken of een aluminium slede, metalen onderstellen worden gelakt of geëpoxeerd, houten poten kunnen gebeitst of geolied worden. Kies voor comfort naar wens door de keuze uit diverse armleuningen en zit- en rugkussens in medium , semi-firm of firm comfort. De zithoogte van deze Leolux bank is tot slot met 2 cm te verhogen en de zitdiepte met 2 cm te verlagen.

Ontdek Leolux Bellice in de Leolux Select Store in Veenendaal en Zutphen!

Leolux Bellice Bank
Leolux Bellice Bank
Meer uit de Bellice serie Bekijk ook
Meer uit de Bellice serie Bekijk ook