Skip to content
Leolux Devon Bank
Leolux Devon Bank
Vanaf 3525.-
Vergroten
  • Leolux Devon Bank
1/2
Item 1 of 2

Leolux Devon Bank

Vanaf 3525.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Devon Bank

Designbank Devon van Leolux is ontworpen door Jan Armgardt in 2018 voor het Nederlandse designmerk en ademt comfort! De zitbank heeft een zachte maar ondersteunde stevige zitting wat zo wel liggen als zitten op deze bank aangenaam maakt. Met de speelse flexibele rug- en armleuningen creëer je vervolgens de ideale ondersteuning in elke gekozen zithouding.

Het design

In het ontwerp Devon gaan comfort en aandacht voor details hand in hand: van de bijzondere vlindernaden tot de fraaie siernaad Cross en het hoge aluminium onderstel dat Devon krachtig optilt van de ondergrond: het zitmeubel Devon van Leolux is een blikvanger voor in de woonruimte.

Mogelijkheden

Bank Devon is te verkrijgen in verschillende afmetingen en uit te breiden met een chaise-longue en royale poef. Voor de bekleding van de bank heb je de keuze uit vele rijke stoffen en hoogwaardige ledersoorten van Leolux. De siernaad Cross is optioneel in een contrasterende kleur mogelijk.

Ontdek de designbank Devon van Leolux nu in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en ontvang persoonlijk advies van onze Leolux experts!

Leolux Devon Bank
Leolux Devon Bank