Skip to content
Leolux Felizia Bank
Leolux Felizia Bank
Vanaf 3825.-
Vergroten
  • Leolux Felizia Bank
1/10
Item 1 of 10

Leolux Felizia Bank

Vanaf 3825.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Felizia Bank

Leolux Felizia zitbank nodigt, dankzij de zachte rondingen, uit om plaats te nemen en heerlijk bij te komen in onze Leolux Select Stores!

De design bank is ontworpen door Axel Enthoven (1947) en heeft een stevige actieve zit, met zachte ronde kussens op de armleuningen. Hierdoor is de Felizia bank ook uitermate geschikt om op te liggen! De Leolux Felizia is een uniek exemplaar door de smalle zijkanten en het elegante en minimalistische onderstel. De vormgeving van de zitbank is zeer toegankelijk en voorzien van het allerhoogste comfort.

Mogelijkheden
Door de ruime keuze uit stoffen en leersoorten is de Leolux bank geschikt voor diverse woonstijlen. Leolux Felizia is leverbaar als fauteuil, 2-zits, 2, 5-zits, en 3-zitsbank (met hoge of lage rug, verschil van 7 cm). Tevens is er een bijpassende poef verkrijgbaar. De pootjes van het Leolux model zijn aluminium gepolijst en verkrijgbaar in alle Leolux epoxy- en lakkleuren. Pas het comfort geheel aan op uw persoonlijke wensen, zo is de Felizia bank in zithoogte en zitdiepte 2 cm te verhogen of verlagen.

Ontdek & ervaar de Leolux Felizia bank in Zutphen & Veenendaal!

Leolux Felizia Bank
Leolux Felizia Bank
Meer uit de Felizia serie Bekijk ook
Meer uit de Felizia serie Bekijk ook