• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Ervaar Tango van Leolux in onze complete Leolux Select Store in Veenendaal en Zutphen.

Designklassieker Tango (1984) is een niet te evenaren bank die in iedere gewenste houding is te plaatsen, ontworpen door designer Jan Armgardt (1947). Tango is zo flexibel als de dans; de verstelbare zitting en rugleuning vormt u naar eigen wens, om zo de gewenste bank te creëren.  De zitting kan omhoog geklapt worden, zodat er armleuning ontstaan en de rugdelen kunnen naar binnen en buiten geklapt worden voor een lekkere zithoek.

Bank naar wens
Tango is leverbaar als 2-zitter en 3-zitsbank. De poten zijn vervaardigd van gepolijst aluminium.

Ontdek de mogelijkheden van de Leolux Tango bank in onze winkels!

Kenmerken
Artikelnummer 1417772
Breedte 223 cm
Diepte 93 cm
Hoogte 81 cm
Kleur Blauw
Materiaal Leer
Comfort Zacht
Bijzonderheden Armleuning inklapbaar
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Leolux