Skip to content
Leolux Caruzzo Fine Hocker
Leolux Caruzzo Fine Hocker
Vanaf 1025.-
Vergroten
  • Leolux Caruzzo Fine Hocker
1/4
Item 1 of 4

Leolux Caruzzo Fine Hocker

Vanaf 1025.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Leolux Caruzzo Fine Hocker

Poef Caruzzo Fine uit de collectie van Leolux is de perfecte aanvulling op de Caruzzo fauteuil en is tevens ontworpen door Frans Schrofer. Aandacht voor design en ergonomie staan ook hier centraal. Zo kun je na een lange dag heerlijk ontspannen door je voeten neer te leggen op deze poef. Het ranke design van de poef wordt met dezelfde stof- of leerkeuze als de fauteuil bekleed om zo een stijlvol geheel te vormen. Ook het onderstel van de poef wordt gematcht aan het onderstel van de Caruzzo fauteuil.

Op zoek naar een grovere poef? Kies dan voor de Forte poef, welke een meer piramidevormig design heeft. Ontdek de mogelijkheden van de Caruzzo Fine poef in onze Leolux Select stores in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1619061
Breedte 63 cm
Hoogte 40 cm
Lengte 55 cm
Materiaal Leer
Kleur Black
Merk Leolux
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen