• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Leolux Didore eetkamerbank is een creatie van de Zwitserse ontwerper Cuno Frommherz (1963). Zijn ontwerpen staan bekend om de eenvoud gecombineerd met een opvallend detail, waardoor het meubel karakter krijgt.

Uniek aan deze eetkamerbank is de bovenzijde van de rugleuning die afzonderlijk bekleed kan worden. Daarnaast lijkt het alsof de bovenzijde van de rugleuning als een doek over het luchtige frame valt. Didore, met de actieve en comfortabel zit, is zo ontworpen, dat deze perfect gecombineerd kan worden met de Ditte eetkamerstoel.

Diverse mogelijkheden
Didore is leverbaar met een zitting van 140 of 170 cm breed. Kies voor de bekleding uit verschillende hoogwaardige stoffen en prachtige leersoorten, met een stiknaad in ton-sur-ton of contrasterende kleur. Verkrijgbaar met een onderstel in chrome, Satin Chrome of lak in diverse Leolux epoxy- en lakkleuren.

Bezoek onze Leolux Select Store in Zutphen of Veenendaal en kom proef zitten op de Didore eetkamerbank.

Kenmerken
Artikelnummer 1552148
Breedte 58 cm
Lengte 176 cm
Zitbreedte 170 cm
Zitdiepte 41 cm
Zithoogte 48 cm
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Ruimte Eetkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Leolux