Skip to content
Leolux Enna Fauteuil
Leolux Enna Fauteuil
Vanaf 2495.-
Vergroten
  • Leolux Enna Fauteuil
1/17
Item 1 of 17

Leolux Enna Fauteuil

Vanaf 2495.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Enna Fauteuil

Eigentijds en modulair design: Leolux Enna fauteuil is een ontwerp van Hanne Willmann voor Leolux. Zij staat bekend om transparant, bescheiden en eerlijk design. In 2015 werd zij uitgeroepen tot Design Talent of the Year. 

Fauteuil Enna is een minimalistisch vormgegeven stoel met een los rugkussen, die samen met de Enna zitbank, hoekbank en divan een complete collectie van Leolux vormt. 

Dankzij tal van stof- en leermogelijkheden is het fauteuil volledig naar wens samen te stellen. Het elegante metalen frame zorgt ervoor dat het zitkussen goed op de plek blijft en kan in iedere gewenste kleur worden afgewerkt. Standaard wordt relaxstoel Enna geleverd met armkussens Straight. Kies voor een speels alternatief met armkussen Bent. Bent armkussen wordt om de armleuningen gevouwen, waardoor de stoel een zachte uitstraling krijgt. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of ontdek het comfort van Leolux fauteuil Enna in de Leolux Select Stores in Zutphen en Veenendaal. Onze Leolux experts helpen je graag!

Leolux Enna Fauteuil
Leolux Enna Fauteuil