Skip to content
Leolux Hilco Fauteuil
Leolux Hilco Fauteuil
Vanaf 2880.-
Vergroten
  • Leolux Hilco Fauteuil
1/7
Item 1 of 7

Leolux Hilco Fauteuil

Vanaf 2880.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Leolux Hilco Fauteuil

Fauteuil Hilco van Leolux is een bijzonder ontwerp met een uniek verhaal: de fauteuil is speciaal ontwikkeld om de CO2-uitstoot tijdens het productieproces zoveel mogelijk te reduceren en is daarom volledig lokaal geproduceerd.

Duurzaamheid, logica en eenvoud zijn de uitgangspunten in het ontwerp van deze fauteuil. De vormgeving van Hilco laat in een oogopslag zien op welke manier de fauteuil is opgebouwd: de schalen van de zitting en de rugleuning schuiven organisch in elkaar en tonen hoe het comfort van de fauteuil tot stand is gekomen. De ronde welvingen in de rugleuning geven precies voldoende steun en maken van Hilco een comfortabele loungestoel met een subliem, ergonomisch zitcomfort.

Ontdek de mogelijkheden van de unieke Hilco fauteuil van Leolux in onze Leolux Select Stores en laat u adviseren door onze Leolux merkenexperts!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590480
Breedte 84 cm
Hoogte 97 cm
Diepte 95 cm
Materiaal Stof
Merk Leolux
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer