Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Leolux Hilco Fauteuil
Leolux Hilco Fauteuil
Vanaf 2465.-
Vergroten
  • Leolux Hilco Fauteuil
1/7
Item 1 of 7

Leolux Hilco Fauteuil

Vanaf 2465.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: Meer dan 6 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Leolux Hilco Fauteuil

Fauteuil Hilco van Leolux is een bijzonder ontwerp met een uniek verhaal: de fauteuil is speciaal ontwikkeld om de CO2-uitstoot tijdens het productieproces zoveel mogelijk te reduceren en is daarom volledig lokaal geproduceerd.

Duurzaamheid, logica en eenvoud zijn de uitgangspunten in het ontwerp van deze fauteuil. De vormgeving van Hilco laat in een oogopslag zien op welke manier de fauteuil is opgebouwd: de schalen van de zitting en de rugleuning schuiven organisch in elkaar en tonen hoe het comfort van de fauteuil tot stand is gekomen. De ronde welvingen in de rugleuning geven precies voldoende steun en maken van Hilco een comfortabele loungestoel met een subliem, ergonomisch zitcomfort.

Ontdek de mogelijkheden van de unieke Hilco fauteuil van Leolux in onze Leolux Select Stores en laat u adviseren door onze Leolux merkenexperts!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590480
Breedte 84 cm
Hoogte 97 cm
Diepte 95 cm
Materiaal Stof
Merk Leolux
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer