gratis verzending vanaf € 500
Leolux Hilco Prime Fauteuil
Leolux Hilco Prime Fauteuil
Vergroten
  • Leolux Hilco Prime Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Leolux Hilco Prime Fauteuil

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: Neem contact op voor de actuele levertijd

Eijerkamp vertelt over Leolux Hilco Prime Fauteuil

Fauteuil Hilco Prime van Leolux is een bijzonder ontwerp met een uniek verhaal: de fauteuil is speciaal ontwikkeld om de CO2-uitstoot tijdens het productieproces zoveel mogelijk te reduceren en is daarom volledig lokaal geproduceerd.

Duurzaamheid, logica en eenvoud zijn de uitgangspunten in het ontwerp van deze fauteuil. De vormgeving van Hilco laat in een oogopslag zien op welke manier de fauteuil is opgebouwd: de schalen van de zitting en de rugleuning schuiven organisch in elkaar en tonen hoe het comfort van de fauteuil tot stand is gekomen. De ronde welvingen in de rugleuning geven precies voldoende steun en maken van Hilco een comfortabele loungestoel met een subliem, ergonomisch zitcomfort.

Van eerste ontwerp tot materialen en de productie van de loungestoel: het volledige proces heeft plaatsgevonden in de nabije omgeving van de Leolux fabriek in Limburg. Zo is precies bekend waar alle materialen vandaan komen én leggen grondstoffen ongeveer 75% minder kilometers af. Wat weer een positieve uitwerking heeft op het milieu.

Het lokale karakter van de Hilco Prime, een ontwerp van de uit Limburg afkomstige designer Patrick Belli, geldt in het bijzonder voor de Prime uitvoering: het hoogwaardige Corus leder dat gebruikt is om de Prime te bekleden is afkomstig van Limburgse Limousin-runderen. Deze runderen geven een schitterend natuurleer dat afbreekbaar, chroomvrij én traceerbaar is: iedere Hilco Prime fauteuil is voorzien van een eigen paspoort met unieke code, waarmee de oorsprong van de stoel te traceren is.

Ontdek de mogelijkheden van de unieke Hilco fauteuil van Leolux in onze Leolux Select Stores en laat u adviseren door onze Leolux merkenexperts!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590329
Breedte 84 cm
Hoogte 97 cm
Diepte 95 cm
Materiaal Stof
Merk Leolux
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer