Skip to content
Leolux Rego Hoekbank
Leolux Rego Hoekbank
Vanaf 8290.-
Vergroten
  • Leolux Rego Hoekbank
1/19
Item 1 of 19

Leolux Rego Hoekbank

Vanaf 8290.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Rego Hoekbank

Maak kennis met de Leolux Rego hoekbank in onze complete Leolux Store in Zutphen en Veenendaal.

Italiaanse allure en een esthetisch ontwerp: hoekbank Rego van Leolux is een creatie van Italiaanse designer Gino Carollo voor het Nederlandse meubelmerk. Deze design hoekbank kenmerkt zich door een vloeiend lijnenspel en comfortabele losse rug- en zitkussens. Rego is voorzien van een lichte kromming in het ontwerp en de armleuningen welke zorgt voor een intrigerend visueel effect. Deze elegante hoekbank wordt ondersteund door ranke design poten die aan de zijkant van de bank zichtbaar zijn.

Hoekbank Rego van Leolux biedt tal van mogelijkheden om geheel naar eigen wens samen te stellen door de keuze uit vele elementen en verschillende opstellingen: van compacte sofa tot royaal zitlandschap. Daarnaast is Rego verkrijgbaar in diverse kwalitatieve stof- en leer soorten en is er de mogelijkheid om te kiezen uit gepoedercoate of gepolijste aluminium poten. Om het zitmeubel nog meer een persoonlijke draai te geven kan Rego uitgevoerd worden met een hogere zithoogte of een lagere zitdiepte.

Ontdek de mogelijkheden van hoekbank Rego van Leolux in onze Leolux Stores in Zutphen en Veenendaal!

Leolux Rego Hoekbank
Leolux Rego Hoekbank
Meer uit de Rego serie Bekijk ook
Meer uit de Rego serie Bekijk ook